Oorzaken hoog verbruik gas

Vervelend dat de oorzaak van het je hoge gasverbruik nog steeds niet bekend is. Het klopt dat wij hier vanaf afstand niet veel over kunnen zeggen, we kunnen je alleen de juiste richting opsturen bij het onderzoeken hiervan. Als je denk dat het verbruik niet klopt (en dus de meter niet juist registreert), kun je. Niet thuis zijn gedurende 2 maanden in de winter en. Oorzaak extreem hoog gasverbruik? Ik ging op zoek naar de oorzaak van het gasverbruik en het niet bereiken van comforttemperaturen en kon al een aantal dingen uitsluiten: de.

Oorzaken hoog verbruik gas

De meter gaat in de kosten lopen.

Ik hoop dat iemand ons op weg kan helpen? Wij hebben extreem hoge jaarafrekeningen van essent. Iedere maand neem ik de stand op van mijn gas -. Vorige maand had ik een verbruik als van. En wat was dan uiteindelijk de oorzaak ? Alles is zoals het al 20 jaar is, buiten dat ik jaren geleden een hoog rendementsketel heb gekregen. Ik hou al jaren het verbruik bij.

Oorzaken hoog verbruik gas

Naar aanleiding van een hoge rekening op de meterstanden van afgelopen jaar, ben ik eens gaan kijken naar hoe dit mogelijk is. Het enige waar wij gas voor gebruiken is de ketel, dus verwarming en warm water.

Het gasverbruik in huis wordt voor het grootste deel bepaald door de verwarming van het huis. Ongeveer 75 procent van het totale gasverbruik komt door de verwarming van het huis. Zeker de moeite waard om dat eens te proberen als de gasrekening hoog uit is gevallen. Valt uw energierekening hoger uit dan verwacht? Een hoger energieverbruik kan verschillende oorzaken hebben. Uw energieleverancier kan samen met u kijken waar dit verhoogde verbruik.

Een gas – of elektriciteitsmeter gaat namelijk zelden kapot en is daarom bijna nooit de reden van uw hoge verbruik. Ik zit te twijfelen of ik eens bij Oxxio ga informeren of zij mijn gasverbruik eens onder de loep willen nemen, maar ik ben bang dat ze meteen naar die slimme meter wijzen en dat wil. Of is mijn verbruikt ├╝berhaupt niet abnormaal hoog ? Mocht het hier om gas gaan, dan is uiteraard het verloop van de temperatuur van grote invloed. Meestal blijkt de oorzaak veel logischer dan vermoed. Even voor de duidelijkheid: ik spreek hier nadrukkelijk niet namens mijn ex-werkgever, maar puur als iemand. Een van de oorzaken van het te hoge gasverbruik is de gebrekkige vloerisolatie die aan de onderkant voortdurend warmte lekt door infraroodstraling naar de koude grond en fundering.

De zware betonnen nieuwbouwvloeren worden door de permanente uitstraling maar langzaam warm en koelen snel. Nu ben ik het gasverbruik eens aan het opnemen over de laatste periode, en vindt dit toch aan de hoge kant.

Oorzaken hoog verbruik gas

Recentelijk hebben we een aantal koudere. De oorzaak zal niet de ketel zelf zijn maar te meken hebben met je gedrag of met bouwkundige minpunten.

Het hoge verbruik van rijtjeshuizen uit deze periode is correct. Wij zijn na een korte verbouwing pas verhuisd naar dit huis, maar gasverbruik is wel erg hoog, we hebben nu al 1,5 keer zoveel gasvebruikt als in een. Metercontrole bij hoog verbruik. Of onjuist geschatte meterstanden.

Doorloop de stappen om de mogelijke oorzaak van uw hoge energieverbruik te vinden. Komen deze meterstanden overeen? Als dat niet het geval is, horen we dat graag. Als de meterstanden op de meter overeenkomen met de meterstanden op de verbruikskostenoverzichten dan is het gasverbruik ook echt geregistreerd. In dat geval ligt de oorzaak van het hoge verbruik hoogstwaarschijnlijk in uw woning. Nuon en die gooit het op de koude. Dat er in ieder geval naar me geluisterd wordt en dat ik niet wordt afgewimpelt met het feit dat meters niet liegen en dat er naar een oorzaak wordt gezocht. Sinds een jaar is mijn auto ineens meer brandstof gaan verbruiken.

Dit was echt van de ene dag op de andere. Ik ben al bij diverse (vakkundige) mensen langsgeweest om de oorzaak te achterhalen. Echter, weet niemand mij te vertellen waaraan het nou goed mogelijk kan liggen. Om het verhaal kort te houden, dit zijn de.