Ongeneeslijk ziek forum

Gisteren heb ik gehoord dat mijn vader van net 70 jaar niet meer door de artsen geholpen kan worden. Hij ligt nu in het ziekenhuis en komt hoogstwaarschijnlijk niet meer thuis. We weten niet hoelang dit gaat duren, maar ik zie ontzettend op tegen het moment dat ze uit het ziekenhuis bellen dat het zo. Niemand meldt zich graag aan voor dit forum, maar ik ga mijn vader verliezen aan alvleesklierkanker en zoek naar een plek waar ik mijn verhaal kwijt kan, waar ik lotgenoten kan "ontmoeten" die weten wat het is en hoe het voelt.

Mijn vader liep al bij een internist toen hij in november daar aangaf af en toe. OPROEP TELEVISIEPROGRAMMA ONGENEESLIJK ZIEK.

Ongeneeslijk ziek forum

Mama, 55, longkanker, ongeneeslijk – Diagnose Kanker. Helaas was de slokdarmkanker toch niet zo weg als gedacht werd en zijn er nu weer nieuwe uitzaaiingen gevonden in de lever.

Ik zit nu al een tijdje alle ellende in mezelf weg te kroppen, terwijl ik diep van binnen heel goed weet dat dat niet de goede oplossing is. Mijn vader is ongeneeslijk ziek en het gaat op dit moment erg slecht met hem, hij heeft kanker en ligt nu in het ziekenhuis. Zoals de titel van het onderwerp al zegt, mijn moeder is ongeneeslijk ziek. Omdat jullie natuurlijk helemaal niets over mij weten verder zal ik het verhaal voor jullie even. Wel maakte ik me zorgen, deze ziekte wordt steeds erger en uiteindelijk zal mijn schoonmoeder hier aan overlijden.

Ik denk dat de tijd die we hebben er ook voor kan zorgen dat je langzaam vrede kunt hebben met de situatie (voor zover zoiets kan natuurlijk) en kunt beginnen aan een. Er is echter nooit een termijn genoemd hoelang hij nog te leven heeft. Hij wordt nu alternatief behandeld en hij gaat niet achteruit. Nu wil ik graag een vakantie voor de meivakantie boeken en een annuleringsverzekering afsluiten, maar mocht. Ze kunnen hun eigen verhaal in de vorm van een blog vertellen, een kunstwerk laten zien, chatten of een e-card versturen.

Hallo meiden, ik heb een vraag voor iemand anders: Hij heeft een bloedziekte en zit in dezelfde situatie als iemand met uitzaaiingen, deze ziekte komt normaal voor bij ouderen, hij is 30 jaar en net vader geworden. De meeste van jullie weten hoe het is, als je zo jong ernstig ziek bent. Hallo, Al bijna twee jaar ben ik ongeneeslijk ziek. Momenteel heb ik het gevoel dat mijn leven één grote puinhoop is.

Doordat mijn ziekte al zo lang duurt beginnen mensen te twijfelen aan mijn ziek zijn. Ik ben nogal koppig en wil de dingen zo lang mogelijk zelf blijven doen. Maar in mijn omgeving merk ik. Ze heeft steeds lief en leed met ons gedeeld, waardoor we ons als team ons. Vergoeding van kosten is voor elke zorgsoort weer anders geregeld. Daarom is het goed om vooraf bij uw zorgverzekeraar na te vragen wat u vergoed krijgt en in welke vorm. Vraag ook bij de zorgaanbieder of en welke kosten er zijn. In de meeste gevallen hebt u een indicatie nodig.

Met een indicatie hebt u recht op zorg.

Ongeneeslijk ziek forum

De leerkrachten vragen ook waarom ik zo een slechte toetsen heb en ik antwoord dan dat ik moe ben ofzo maar dit blijven ze niet geloven. Dus mijn vraag is: Hoe kan ik vertellen dat ik ongeneeslijk ziek ben? Ik zou het eerst aan men titularis vertellen en dan samen met haar aan de klas ùaar hoe doe ik dit zonder in tranen. Ik zit ook zo een beetje in jouw situatie,mijn papa is ook ongeneeslijk ziek ,heeft longvlieskanker en kan ook niets meer aan gedaan worden… Is echt wel niet. Ik zal er op het forum nog wel vaker op terug komen, zeker als je weet dat er meer mensen met dit bijltje gehakt hebben… Ik ga proberen om. Je weet uit kranten en van tv dat er mensen zijn die het bericht ontvangen een ongeneeslijke ziekte te hebben. Ze is ongeneeslijk ziek en stopt de behandeling van haar ongeneeslijke vorm van kanker Lees hier meer.

Op onze facebookpagina is een forum en zul je regelmatig nieuws updates tegenkomen. Patrick Swayze" heeft nog maar enkele weken te leven. Ik denk dat Jos en Frank natuurlijk, een hele grote rol hebben gespeeld en nog spelen in de Nederlandse musical. Ik geloof dat ik wel eens heb geschreven op dit forum dat ik denk dat Maskerade de eerste musical was die ik in het theater heb gezien.

Stel : je hebt een ongeneeslijke ziekte en je hebt nog drie maanden te leven. Zou je dat willen weten of niet? Ik zou de hele tijd bezig zijn met uit te rekenen hoe lang ik nog zou leven en veel meer met de dood bezig zijn dan met genieten van de laatste maanden van mijn leven.