Mijn wasmachine stinkt naar riool

Ik denk niet dat de wasmachine stinkt maar het putje. De afvoerslang van de wasmachine zit redelijk vast in een afvoerpijp. Maar er zit vaak nog een putje onder de wasmachine voor als er wat met de watertoevoer gebeurt. Omdat het waswater met kracht weggepompt wordt ontstaat er een vacuum in het putje en daardoor. Al een paar dagen merk ik dat als ik de wasmachine open, na het wassen, dat het muft. Dan maakt het niet uit of de was er 2 dagen in is blijven zitten of maar een half uurtje, het muft.

Mijn wasmachine stinkt naar riool

Het geurtje kan ik niet precies omschrijven, maar lijkt wat op rioolgeur, maar meer alsof ik een week de was heb laten zitten. Tips tegen een stinkende wasmachine lees je hier was-tips.

Mijn zwager heeft nu tussen de zwanenhals van de wasmachine en. Waarom stinkt mijn wasmachine ? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je wasmachine stinkt. Ze heeft gelukkig niets met luizen te maken maar is niets meer of minder dan een een vettige laag van restjes achtergebleven wasmiddel, huidschilfers en lichaamsvet, wat maakt dat de wasmachine stinkt naar riool. Hier hebben we meteen ook de vinger op de zere plek, want die drek, oftewel vetluis, is de. Huishoudexpert Emile Bode geeft antwoord op de vraag van Helga Bos uit Nieuw-Vennep: Wat kan ik.

Je voorkomt er veel narigheid door ( stinkende was, niet meer centrifugeren, lagers gaan langer mee) Een wasmachine -monteur.

Mijn wasmachine stinkt naar riool

Tip van mijn oma: Als je de wasmachine wilt ontkalken, gebruik GEEN schoonmaak azijn, maar NATUUR azijn, anders gaan de rubbers van de wasmachine kapot. De wasmachine heeft zijn programma gedraaid. Maar de was stinkt nog, ruikt muf of soms komt er zelfs een riool lucht uit de machine. Het goede nieuws is dat het probleem meestal eenvoudig zelf op te lossen is.

Op deze pagina vind je oplossingen voor dit probleem. Beste mensen,Als de wasmachine centrigeert gat het enorm stinken. Zelfs in de serre waarin roosters (spouwmuren) zitten. Ik ben op onderzoek uit gegaan. Ik was alles het liefst op 40 graden, maar dat kan dus niet want dan gaat het stinken. Een vieze rioollucht, en vooral als ik de droogstand gebruik. Mijn ervaring bij stinkend wasgoed: de machine gaf te weinig spoelwater. Nu heb ik een nieuwe wasmachine en de was komt er fris en fruitig uit.

Een leuk verhaal over wasmachinesMijn allereerste wasmachine was een zanussi, ding deed 14 jaar trouwe dienst en gaf toen de geest. Menig keer stond ik te vloeken en tieren want weer mijn was stinkt naar het riool als het gewassen is, daarom een scheut wasverzachter erbij voor de geur. Daarna nog een kookwas met 3 vaatwastabletten. Haal net de witte was uit de machine, heeft op 50 graden gedraaid, en de.

Ik heb bij de wasmachineplek een afvoer waar de slang in gaat en een afvoer aan de bak die er onder staat om bij problemen overstromingswater af te voeren. Het kan zijn dat je wasmachine gaat stinken.

Mijn wasmachine stinkt naar riool

Dit kan zelfs op een gegeven moment je was aantasten, waardoor je dus meerdere keren een was moet draaien om dat vieze luchtje er uit te krijgen. Er zijn verschillende manieren om dit probleem te verhelpen, maar ook om het te voorkomen.

Libelle geeft je een paar handige. Bijna iedere keer als ik mijn wasmachine heb laten draaien, ontstaat er geurhinder in de garage. Als ik daarna water in het afvoerputje en de uitgietbak giet, gaat de geur weer weg. Het gaat hier om een nieuwbouwwoning. Ook loopt het water van de uitgietbak soms helemaal niet door, andere keren loopt. Een stinkende wasmachine is erg vervelend, maar gelukkig kun je dit gemakkelijk verhelpen.

Als een wasmachine begint te stinken, is het een goed idee om de wasmachinetrommel grondig schoon te maken, met bijzondere aandacht voor het filter. Help, mijn schone was ruikt niet lekker! Karwei van mijn vriend was, dat die gaan stinken en ervoor zorgen dat de rest ook niet al te fris ruikt. Karwei-kleding nog niet lekker en de rest gewoon weer naar wasmiddelen. Naar een combinatie van die dingen.

Alsof er een schimmelende sok in de afvoer zit.